www.dtc-lease.nl

Over ons

Welkom bij Rini Automotive, waar passie en kennis voor auto’s samenkomen!

Ik ben begonnen als monteur, maar nadat ik dat een aantal jaren had gedaan ontstond langzamerhand het idee om verder te kijken dan onder de motorkap. Mijn droom werd werkelijkheid en heb de stoute schoenen aangetrokken en ben samen met mijn oom (met autogarage) een VOF gestart in aankoop en verkoop van auto’s. Vanaf 1 januari 2023 sta ik volledig op eigen benen en kan ik mij volledig richten op de in – en verkoop van auto’s.

Passie voor auto's

Inmiddels heb ik bijna 10 jaar ervaring in de branche en is het mijn passie om op zoek te gaan naar de perfecte auto’s voor mijn voorraad en voor mijn klanten. Dat begint met luisteren, wensen analyseren en dan kan ik op zoek naar de juiste auto. Voor mij is het belangrijk dat alles klopt aan de auto en pas dan doe ik een voorstel.

Of u nu op zoek bent naar een specifiek merk of een bijzondere auto, we proberen u altijd een bijzonder exemplaar aan te bieden. Vanzelfsprekend is ook de prijs belangrijk, we hebben lage kosten en daarom zijn wij scherp en marktconform, het belangrijkste voor ons is dat u met een glimlach de deur uitgaat.

Persoonlijk sta ik graag voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale auto. Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen.
Wij kijken ernaar uit om u persoonlijk te verwelkomen!